Op zoek naar een leuke baan?

Op zoek naar werk?

Ben jij tussen 16 en 21 jaar oud? Gemotiveerd? Vrolijk? Gastvrij? Dan zijn wij opzoek naar jou. Schrijf je in en wie weet kan jij ons team versterken! Wij zijn geïnteresseerd in werkers met een tussenjaar maar ook in jongens en meiden die in het weekend wat bij willen verdienen. Van al onze werknemers word verwacht een kosteloze interne opleiding te volgen! Meer informatie of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vragen?

Tel:    +31 6 52869700
Mail:  info@staffer.nl
Contact

null

Inschrijven?

Neem hier contact met ons op

Mooie werkervaring

Plezier hebben in je werk is erg belangrijk. Wij luisteren dan ook graag naar wat voor werk jou interessant lijkt En wat je ambities zijn om samen een mooie ervaring te creëren. Als er buiten onze vaste opleidingen nog dingen zijn die je zou willen leren dan begeleiden wij je daarin als dit voor ons of één van onze partners mogelijk is. Met vragen en opmerkingen kun je altijd bij iemand van Staffer terecht. Wij zullen ook altijd proberen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de klus die je te wachten staat!

Veel afwisseling

Afwisseling is één van de dingen die werken leuk maakt. Wij bieden onze werkers zoveel mogelijk afwisselend werk aan om verveling te voorkomen. Een aantal voorbeelden van waar je terecht kan komen staan op deze pagina weergeven. Veel werk zal horeca gericht zijn maar er kan ook zomaar heel wat anders tussen zitten. Mocht jij nou juist niet zo goed tegen verandering kunnen dan kunnen wij hierover in gesprek gaan om nog steeds een geschikte plek te vinden.