Op zoek naar werkers?

Waarom Staffer?

Wij bieden uitkomst voor al uw behoeftes en problemen. Man nodig voor een event of festival? Man nodig voor de piekmaand in uw restaurant of onderneming? Wij leveren zowel voor één keer een paar uur als voor een maand lang op een vaste locatie. Selectie en opleiding is een proces waar wij veel waarde aan hechten en veel tijd in investeren om een waardig niveau te bereiken

Vragen?

Tel:    +31 6 52869700
Mail:  info@staffer.nl
Contact

Flexibel

Flexibiliteit voor een betaalbare prijs vinden wij erg belangrijk, hiermee willen wij ondernemingen de mogelijkheid geven om naast de vaste ploeg extra mankracht in te kunnen schakelen in de periode dat de bezoekersaantallen een piek bereiken. Events en festivals kunnen gezien worden als één enorme piek op een hele korte termijn. Nog wat extra kracht nodig? Wij bieden graag een uitkomst.

Opleiding en selectie

Onze ervaring is dat een opleiding één van de belangrijkste onderdelen is van een succesvollen dienstverlening. Al onze werknemers krijgen aanvankelijk van de taken die zij moeten vervullen een opleiding in samenwerking met onze partner HEAT for food. Deze opleiding moet ervoor zorgen dat al onze werknemers op een waardig niveau kunnen opereren.